Functierapporten

Wanneer u in e-Interplace een functie-eisenvragenlijst heeft ingevuld, kunt u kiezen uit diverse functierapporten:

Direct functieprofiel

Het directe functieprofiel geeft in grafiek en tekst de vereisten voor de gekozen functie, op basis van het functie-eisen formulier, vertaald in Teamrollen. De beschrijving is primair bedoeld als leidraad voor bijvoorbeeld de personeelsmanager.


Voorbeeldrapport van een direct functieprofiel uit e-Interplace

Consult functieprofiel

Het consult functieprofiel geeft de vereisten voor de gekozen functie, op basis van het functie-eisen formulier, vertaald in Teamrollen. De beschrijving kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld een functioneringsgesprek.


Voorbeeldrapport van een consult functieprofiel uit e-Interplace

Geschiktheidrapport (van een kandidaat voor een functie)

Deze rapportage geeft de mogelijkheid om een kandidaat te matchen met een ingevoerde functie, waarbij het programma aangeeft in hoeverre de Teamrollen van de kandidaat aansluiten bij het functieprofiel. De rapportage geeft allereerst een grafische voorstelling, uitgaande van de belangrijkste Teamrollen voor de functie, gerelateerd aan het totaalprofiel óf aan de zelfperceptiescores van de kandidaat. Vervolgens beschrijft het de vereisten voor de functie in Teamroltermen, en in hoeverre de teamrollen van de kandidaat hiermee overeenkomen. Deze rapportage kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een aanwijzing bij beoordeling of selectie, of om direct een uitspraak te kunnen doen over de geschiktheid van een bepaalde kandidaat (door bijvoorbeeld de personeelsmanager of sollicitatiecommissie).


Voorbeeld van een geschiktheidrapport uit e-Interplace

Zoek kandidaten (die bij de functie-eisen passen)

Bij deze rapportage zullen die kandidaten getoond worden, die bij de functie-eisen passen, in twee categorieën (waarbij de hoogste én de laagste Teamrollen bepalend zijn).

Zoek functies (passend bij een kandidaat)

Wanneer bij deze rapportage de naam van een kandidaat wordt ingevuld, geeft het programma de functie(s), die potentieel geschikt zijn voor deze kandidaat.