Betaalprocedure

Kosten

De betaaldienst is gratis en zonder verplichtingen. U kunt zelf kiezen op welke manier u wilt betalen. Per test of - voor de professional eenvoudiger - met behulp van een kredietsysteem. Hierbij bepaalt u zelf wanneer en hoe vaak u een test afneemt. Met een krediet kunt u zo lang doen als u zelf wilt (vergelijkbaar met pre-paid van mobiele telefonie).

Betaalmethoden

U betaalt via Internetkassa. De veilige en snelle betaalmethode, die de verschillende Nederlandse banken samen ontwikkeld hebben.
Dit kan met behulp van uw creditcard (Visa of Mastercard), óf met behulp van i-Deal, dat de betaling voor u afhandelt (alleen wanneer u een internetrekening heeft bij ABN/AMRO, Postbank, Rabobank of SNS-bank). Bij uw eigen bank staat dan de betaalopdracht voor u klaar, er wordt aan u gevraagd een aantal gegevens in te vullen en vervolgens autoriseert u de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en e-Interplace wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. U kunt hierna direct aan de slag. Een derde mogelijkheid is via eenmalige machtiging, waarvoor u de benodigde gegevens invult.

Veiligheid van betalingsgegevens

iDeal is gelieerd aan de ABN/AMRO en regelt veel betalingen via Internet voor gerenommeerde bedrijven. Uw betalingsgegevens worden dus zeer veilig verwerkt.