Procedure

De online e-Interplace service verloopt geheel digitaal. Er is een beschrijving voor hen die éénmalig gebruik denken te maken van e-Interplace (individueel), en een uitleg van de procedure en mogelijkheden voor professionals.

Eenmalig of eerste gebruik

 1. Kies op de homepage voor 'Direct aanmelden' (of ga naar 'Inloggen' boven in het scherm en klik op 'Hier') voor het aanmaken van een klantnummer en wachtwoord. Het klantnummer en wachtwoord worden u per omgaande via e-mail toegezonden.
 2. Met dit klantnummer en wachtwoord kunt u inloggen, waarna u in het beginscherm komt waar u uw keuze kunt maken.
 3. Voor het maken van een test heeft u een bepaald aantal 'kredietpunten' nodig. Elk kredietpunt kost € 9 (excl. BTW). Rechtsboven in de groene balk ziet u het aantal kredietpunten waarover u kunt beschikken. Wanneer u voor het eerst inlogt, ontvangt u van ons 3 gratis kredietpunten.
 4. Maak uw keuze:
  Zelfperceptie: Wanneer u kiest voor een individueel rapport zonder observatoren, klikt u op 'zelfperceptie'. U heeft hiervoor 5 kredietpunten nodig. Dit betekent dat u nog 2 punten moet kopen. U wordt automatisch door de betaalprocedure geleid. Wij maken daarbij gebruik van de beveiligde diensten van ABN Amro internetkassa. U kunt betalen d.m.v. een creditcard, eenmalige incasso of via uw eigen internet-bankaccount. De bestelde kredietpunten worden direct toegezonden, waardoor u zonder vertraging de procedure kunt vervolgen.  De factuur treft u aan onder 'kredietoverzicht', en wordt u tevens per e-mail toegezonden. Ga daarvoor na het inloggen, via het linkermenu naar 'krediet -> overzicht'.
  Vul de zelfperceptievragenlijst in en druk op verzenden. De verwerking van uw antwoorden kan enkele minuten duren. Het rapport wordt naar uw e-mailadres verzonden en wordt bewaard op uw persoonlijke 'accountpagina', waardoor u het later weer kunt opvragen.
  360° feedback: Wanneer u kiest voor individueel rapport met daaraan toegevoegd hoe anderen de samenwerking met u ervaren, klikt u op '360° feedback'. U heeft hiervoor 6 kredietpunten' nodig. Dit betekent dat u nog 3 punten moet kopen. U wordt automatisch door de betaalprocedure geleid (zie boven).
  De door u gekozen observatoren (minimaal 4) kunnen per mail worden uitgenodigd en ontvangen een toegangscode om de vragenlijst in te vullen. U kunt er ook voor kiezen om de observatiewoordenlijsten zelf in te voeren. Nadat de antwoorden van de observatoren en uw zelfperceptievragenlijst ontvangen en verwerkt zijn, verschijnt uw rapport binnen enkele minuten in uw persoonlijke 'accountscherm'. Ook de voortgang kunt u hier zien (na inloggen in het linkermenu kiezen voor 'Kandidaten').

Raadpleeg ook onze Veel Gestelde Vragen (FAQ) op deze website.

Procedure bij professioneel gebruik

Kredietpunten: Wanneer u e-Interplace regelmatig gebruikt en niet voor elke vragenlijst apart wilt betalen, kunt u een aantal kredietpunten tegelijk aanschaffen. Uw kredietpunten blijven onbeperkt geldig, tenzij bij grootverbruik anders is afgesproken. Meer informatie over korting en speciale regelingen voor grootverbruikers kunt u per mail of telefonisch aanvragen ( of 075-6310186).

Zelfperceptie: U wordt automatisch door de procedure geleid. U krijgt daarbij de keuzemogelijkheid om de vragenlijst direct in te (laten) vullen of een kandidaat uit te nodigen om de vragenlijst in te vullen. De kandidaat wordt via email uitgenodigd en ontvangt een toegangscode voor de vragenlijst. Zodra de antwoorden verwerkt zijn ontvangt alleen u per mail het rapport en wordt het rapport opgeslagen in uw account. Kies daarvoor na het inloggen in het linkermenu 'Rapporten'. Ook de voortgang kunt u volgen bij 'Kandidaten'.

360° feedback: U wordt automatisch door de procedure geleid. Hierbij gaat het om minimaal 5 items: 1x de zelfperceptievragenlijst van de kandidaat en minimaal 4 observatorenvragenlijsten. U krijgt daarbij de keuzemogelijkheid om de zelfperceptievragenlijst direct in te (laten) vullen of een kandidaat uit te nodigen om de vragenlijst in te vullen. De kandidaat wordt via e-mail uitgenodigd en ontvangt een toegangscode voor de vragenlijst. Dezelfde mogelijkheden worden u geboden bij de observatorenvragenlijsten. Hierbij kunt u er ook voor kiezen om de kandidaat zelf de observatoren te laten benoemen. Zodra de antwoorden verwerkt zijn ontvangt alleen u per mail het rapport en wordt het rapport opgeslagen in uw account.

Teamrapporten en werkrelatierapporten kunt u onbeperkt gratis samenstellen.
Wanneer u bijvoorbeeld een rapport wilt van een team, dan kiest u na het inloggen in het startscherm of bij 'Rapporten' voor 'Team'. Ook bij deze opties wordt u automatisch door de procedure geleid. U vinkt voor een Teamrapport minimaal 3 kandidaten aan die reeds een test hebben gedaan (zelfperceptie en/of 360° feedback), waarna het Teamrapport wordt samengesteld. Zo?n zelfde procedure geldt voor de vele ander mogelijke combinaties. U betaalt dus uitsluitend voor het invullen van de vragenlijsten (zelfperceptie en/of 360° feedback). Alle rapporten zijn daarna gratis en onbeperkt beschikbaar.

Raadpleeg ook onze Veel Gestelde Vragen (FAQ) op deze website.